Daily Archives: February 21, 2020

6 posts

Në emisionin ‘Diagnozë’ nga Freskida Miloti, dy farmacistët Klarita Hoxhallari dhe Ardit Hado tregojnë linjën inovatore të aparateve. Si pacientët do të hedhin të dhënat Lexo Artikullin »

Në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti, do të ndiqni intervistën nga kardiologu Eduart Shota. Sëmundjet e zemrës që prekin edhe të rinjtë…. Si ndikon në Lexo Artikullin »

Në emisionin #Diagnozë nga Freskida Miloti, ishte i ftuar farmacisti Admir Malaj. Gjatë minutave të emisionit u diskutua se si u arrit anëtarësimi i Shqipërisë Lexo Artikullin »