Një intervistë ndryshe me këngëtaren Rosela Gjylbegu, ndiqni se çfarë ka rrëfyer në “Diagnozë” dhe kujt i bëjmë surprizën. “Diagnozë” një emision që jua bën të shtunën tuaj të këndshme dhe me informacione me vlerë për shëndetin tuaj.