Ketrin Gjoçaj ishte e ftuar speciale në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti.. Në rubrikën ‘Impakt shëndet tregoi për histori nga puna e saj, kujdesin ndaj shëndetit të saj dhe familjes, gjithashtu ajo bëri një surprizë.