Në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti, do të ndiqni historinë e një pacienteje, e cila nuk e pati të thjeshtë të sillte në jetë fëmijën e saj. Mjeku Ioannis Koutras do të tregojë se si e shpëtoi këtë shtatzëni me rrezik të lartë. Si është nëna dhe fëmija? Cilat ishin etapat për të shpëtuar fëmijën? A mund të lind një fëmijë tjetër kjo nënë? Këto dhe shumë pyetje të tjera do të marrin përgjigje në këtë rrëfim të pacientes dhe në intervistën me Dr. Ioanis Koutras, obstetër-gjiekolog-gjenetist.