A ka lidhje koronavirusi me antenat 5 G?

Numri global i infeksionit që rrjedh nga koronavirusi tani ka tejkaluar 100,000 dhe i është atribuar afro 3.500 vdekjeve në të gjithë botën. Gjithnjë e më shumë vende po përballen me shpërthime ndërsa qeveritë përpiqen të kontrollojnë përhapjen e saj dhe të gjejnë një kurë. Ky virus ka ngjallur frikën ndërkombëtare.

Ajo që nuk ka qenë e dukshme në raportet e lajmeve është fakti që Kina në nxitimin e saj për të marrë drejtimin në garën 5G, kishte deri në fund të vitit 2019 (dhe kryesisht brenda disa muajve të fundit duke çuar në shpërthimin e COVID-19) të instaluar 130,000 antena 5G në të gjithë vendin, me të paktën 10,000 antena të instaluara vetëm në Wuhan.

(Si krahasim, SHBA ka vetëm rreth 10,000 antena 5G të instaluara aktualisht në të gjithë vendin.)

Kështu që, qyteti i parë 5G në Kinë është epiqendra e kësaj pandemie, e cila u bë shpejt më e ashpër pasi numrat e antenave 5G u rritën. A janë këto gjetje rastësi apo a ka 5G ndonjë rol në përkeqësimin e epidemisë së koronavirusit?

 

Lidhja 5G-Coronavirus

Në vitin 2007, u botua një raport me titull BioInitiative. Ajo u ribotua përsëri në 2012, dhe ka pasur azhurnime në vazhdim midis 2014 dhe 2019. Në faqen e saj të internetit thuhet se:

Raporti BioInitiative 2012 është përgatitur nga 29 autorë nga dhjetë vende, dhjetë që mbajnë grada mjekësore (MD), 21 PhD dhe tre MsC, MA ose MPHs. Midis autorëve janë tre ish-presidentë të Shoqatës Bioelectromagnetics, dhe pesë anëtarë të plotë të BEMS.

Këta janë shkencëtarë shumë të respektuar që vijnë nga disa nga universitetet dhe institutet më të respektuara në botë.

BioInitiative paralajmëron se “prova për rreziqet për shëndetin është rritur ndjeshëm që nga viti 2007 nga fushat elektromagnetike dhe teknologjitë pa tela (rrezatimit radiofrequency). Raporti shqyrton mbi 1800 studime të reja shkencore…. Temat e shëndetit përfshijnë dëmtimin e ADN-së dhe gjeneve, efektet në kujtesën, mësimin, sjelljen, vëmendjen, ndërprerjen e gjumit, kancerin dhe sëmundjet neurologjike si sëmundja e Alzheimerit. Standardet e reja të sigurisë janë të nevojshme urgjentisht për mbrojtje ndaj EMF dhe ekspozimit të teknologjisë me valë që tani shfaqen kudo në jetën e përditshme. ”

 

Rrezatimi pa tela nga 1G në 5G ka emituar të gjitha fushat elektromagnetike të moduluara “Radiofrequency (RF)” dhe ka fjalë për fjalë mijëra studime që tregojnë efekte biologjike nga ekspozimet ndaj valëve elektromagnetike të bëra nga njeriu, dhe nga këto, qindra që tregojnë efekte biologjike në sistemin imunitar.

Për të dhënë vetëm një shembull, hulumtim nga Kolomytseva, et al. zbuloi se “me ekspozimin e tërë trupit të minjve të shëndetshëm ndaj rrezatimit elektromagnetik me intensitet të ulët me frekuencë ekstreme të lartë (EHF EMR, 42.0 GHz, 0.15 mW / cm2, 20 min në ditë) … aktiviteti fagocitik i neutrofileve të gjakut periferik ishte shtypur nga rreth 50 % (p <0.01 në krahasim me kontrollin e ekspozuar ndaj turpit) në 2-3 orë pas ekspozimit të vetëm në EHF EM ”dhe se ky” efekt vazhdoi për 1 ditë pas ekspozimit dhe më pas aktiviteti fagocitik i neutrofileve u kthye në normë brenda 3 ditëve. ”

Studiuesit arritën në përfundimin se “rezultatet treguan se ekspozimi i tërë trupit të minjve të shëndetshëm ndaj EHF EMR me intensitet të ulët ka një efekt të thellë në indekset e imunitetit”.

Ndërsa ka ende shumë pyetje, thuhen disa gjëra:

  • Rrezatimi 5G ndikon negativisht në sistemin imunitar;
  • Pacientët që jetojnë jashtë zonave 5G ka më shumë të ngjarë të shfaqin simptoma më të lehta ose pa simptoma fare;
  • Në muajt që çuan në shpërthimin e koronavirusit, u instaluan mbi 10,000 antena 5G në Wuhan;
  • Qytetet me shkallët më të larta të infeksionit koronavirus priren të kenë vendosur së fundmi rrjetet 5G;
  • Nuk është bërë praktikisht asnjë provë mbi efektet e 5G tek njerëzit, bimët dhe kafshët.

Këto gjetje tregojnë se ritmi i shpejtë i epidemisë së koronavirusit u zhvillua të paktën përafërsisht pasi numri i antenave 5G u bë jashtëzakonisht i lartë. Pra, ne kemi këtë konstatim se qyteti i parë i zgjuar i Kinës 5G dhe autostrada e zgjuar është epiqendra e kësaj epidemie dhe kjo konstatim se epidemia vetëm u bë me shpejtësi më e ashpër pasi numrat e antenave 5G u zmadhuan.

 

A janë këto gjetje rastësi apo a ka 5G ndonjë rol në përkeqësimin e epidemisë së koronavirusit? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, duhet të përcaktojmë nëse efektet në rrjedhën e poshtme të aktivizimit të VGCC përkeqësojnë përsëritjen e virusit, efektet e infeksionit viral, veçanërisht ato që kanë role në përhapjen e virusit dhe gjithashtu mekanizmin me të cilin ky koronavirus shkakton vdekje.

Burimi: thetruthaboutcancer.net