Bruno Shllaku

Aktori Bruno Shllaku i bën surprizë doktorit në spital

Aktori i mirënjohur Bruno Shllaku në një intervistë ndryshe në rubrikën ‘Impakt Shëndet’ në emisionin ‘Diagnozë’ nga Freskida Miloti flet për jetën artistike, shëndetin dhe i bën surprizë doktorit në spital.