Mjeket

Bota në shpatullat e mjekëve!

Sot bota i ka sytë tek mjekët.

Bota ka shpresën se do rifitojë jetën normale nga duart e mjekëve.

Lartësohet çdo ditë e më shumë figura e mjekëve, për profesionalizmin, sakrificën,
kurajon dhe humanizmin në këto ditë të vështira.

Mjeket

Mirënjohje dhe respekt për të gjithë mjekët, farmacistët, infermjerët që po përballen dhe janë pranë qytetarëve në këtë luftë me pandeminë që po përjetojmë të gjithë.