Impakt shëndet

15 posts

Në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti, në rubrikën “Impakt shëndet” ku personazhe publike tregojnë anën e tyre humane, sociale, tregojnë histori jo vetëm nga profesioni Lexo Artikullin »

Në rubrikën “Impakt Shëndet” të emisionit Diagnozë nga Freskida Miloti, personazhi i radhës është Renis Gjoka. Shëndeti, muzika, ndikimi dhe progresi i djalit që foli Lexo Artikullin »

Një intervistë ndryshe me këngëtaren Rosela Gjylbegu, ndiqni se çfarë ka rrëfyer në “Diagnozë” dhe kujt i bëjmë surprizën. “Diagnozë” një emision që jua bën Lexo Artikullin »