Pas pak në emisionin Diagnozë do të ndiqni

Sot në orën 18:00, në Klan Plus do të ndiqni emisionin ‘Diagnozë’ nga Freskida Miloti, do të ndiqni intervistën me Dr. Stratis Gabriel, kirurgu i mirënjohur në europë, tregon se kur duhet të operohen gjinjtë. Dr. Ilta Bylykbashi, flet për shëndetin e gruas dhe produktin që gratë të mos ndjejnë moshën. Farmacistët këshillojnë se çfarë duhet të bëjnë për të forcuar imunitetin. Marjana Kondi në rubrikën “Impakt Shëndet” na shpreh emocione të veçanta për shëndetin dhe familjen.