Problemet e lëkurës dhe të thonjve….

Një mungesë e proteinave rezulton në thonj të dobët e të brishtë, dhe ndonjëherë njollat dhe linjat kafe shfaqen në vetë thonjtë. Mungesa e proteinës ndikon në lëkurë, pasi ato mundësojnë rigjenerimin e qelizave, prodhimin e qelizave të reja dhe zëvendësimin e qelizave të ngordhura. Nëse kjo ndodh, ju do të vini re se lëkura juaj është e thatë, e gërvishur dhe e plasaritur.