Në rubrikën “Impakt Shëndet” të emisionit Diagnozë nga Freskida Miloti, personazhi i radhës është Renis Gjoka. Shëndeti, muzika, ndikimi dhe progresi i djalit që foli nëpërmjet këngës së Renis Gjokës. Si vazhdon historia e tij?