Në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti, në rubrikën “Impakt shëndet” ku personazhe publike tregojnë anën e tyre humane, sociale, tregojnë histori jo vetëm nga profesioni i tyre, por edhe për shëndetin, përcjellin mesazhe sensibilizuese dhe i bëjnë surpriza mjekëve. Këngëtarja Ermira Kola në një intervistë ndryshe në emisionin “Diagnozë”, tregon kujdesin për veten dhe në veçanti për djalin e saj Xhonin. I bën surprizë pediatres së djalit.