I ftuar në pjesë tjetër të emsionit është Bojken Lako, një ndër këngëtarët më të mirë shqiptar, i cili ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në muzikën tonë. Njihet për risitë që ka sjellë në tregun muzikor. Me një stil unik, një ndër zërat e bukur dhe karakteristik të muzikës shqiptare. Ai vjen nga një familje artistësh dhe flet gjatë për emisionin tonë, për projektet, shëndetin, Semin etj….të tjerat i themi gjatë bisedës në rubrikën “Impakt shëndet”. Për më shumë ndiqni emisionin e të shtunës pasdite me moton ‘Për një shëndet të mirë dhe jetë cilësore.’ Emisioni “Diagnozë” transmeton kulturën mjekësore dhe kujdesin që duhet të tregojmë çdo ditë për shëndetin tonë.