Në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti, do të ndiqni intervistën nga kardiologu Eduart Shota. Sëmundjet e zemrës që prekin edhe të rinjtë…. Si ndikon në zemrën tonë i ftohti dhe regjimi ynë. Cilët janë armiqtë e zemrës? Ndiqni detajet në intervistë.