Në emisionin ‘Diagnozë’ nga Freskida Miloti, dy farmacistët Klarita Hoxhallari dhe Ardit Hado tregojnë linjën inovatore të aparateve. Si pacientët do të hedhin të dhënat e matjes së glicemisë dhe tensionit, në smartphone. Ju mund të krijoni një database, monitorimi do të jetë më i thjeshtë dhe mjeku juaj do të mbajë nën kontroll sëmundjen.