Dr. Pëllumb Pipero me disa të pathëna për koronavirusin

Në Klan Plus u transmetua emisioni ‘Diagnozë’ nga Freskida Miloti, dhe në intervistën e tij Dr. Pëllumb Pipero, infeksionist, tregoi zhvillimet më të fundit të koronavirusit. Ai i dha përgjigje disa pyetjeve që nuk janë bërë më parë në lidhje me këtë situatë.