Impakt shëndet

15 posts

Stefi Prifti në një bisedë si asnjëherë më parë. Këngëtari Stefi Prifti në intervistën e tij në rubrikën ‘Impakt Shëndet’ në emisionin ‘Diagnozë’ nga Freskida Lexo Artikullin »

Ketrin Gjoçaj ishte e ftuar speciale në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti.. Në rubrikën ‘Impakt shëndet tregoi për histori nga puna e saj, kujdesin ndaj Lexo Artikullin »

Surpriza kirurgut Ardian Dajti

Këngëtari i njohur, Mateus Frroku ka treguar eksperiencën e tij me spitalet, me të cilat nuk ka aspak raporte të mira pasi i japin shumë Lexo Artikullin »

Mjeshtri i madh i muzikës popullore shqiptare, Bujar Qamili është ndër këngëtarët e preferuar të publikut. Ai ka sjellë këngë të ndryshme shkodrane, si dhe Lexo Artikullin »