Çfarë duhet të bëni që të keni mushkëri të shëndetshme?

Çfarë duhet të bëni që të keni mushkëri të shëndetshme?

Sëmundja Pulmonare Obstruktive Kronike (SPOK) është tema e bisedës me Dr. Silvana Sadria në emisionin ‘Diagnozë’ nga Freskida Miloti.

Ndiqni në intervistë se çfarë është SPOK-u dhe si mund ta parandalojmë.