Sekretet e nje lekure te shendetshme dhe pa akne!

Në emisionin Diagnozë nga Freskida Miloti ishte e ftuar dermoestetistja suedeze Asteroula Tasiou. Tregon sekretet e një lëkure të shëndetshme dhe rezultatet që arrihen nga linja amerikane kozmetike Rejuvi që ndodhet dhe në Shqipëri. Rini për çdo lëkurë. Ky emision transmetohet do të shtunë në Klan Plus në orën 18:00.